Kontakta oss


Gräsklipparguiden hjälper dig att hitta den gräsklippare du söker. Vi har skapat denna guide för dig som vill veta mer om gräsklippare. 
Vi gör allt för att länka till seriösa sidor och undvika oseriös information men vi vill uttryckligen betona, att vi på intet sätt har inflytande på innehållet i de anslutna sidorna. Därför tar vi inget ansvar för innehåll på dessa sidor och tillägnar oss inte detta innehåll. Denna förklaring gäller för alla länkar och för innehållet i de sidor, som är kopplade till våra länkar. Kontakta oss


Varför

Gräsklipparguiden riktar sig till dig som enkelt vill finna sidor på nätet med seriös information om gräsklippare. Vi guidar dig till din nya gräsklippare men även till butikerna som har dina reservdelar. Var köper man nya delar? Vi har svaret. Du kan genom att läsa mer på Gräsklipparguiden enkelt göra ett eget beslut om vilken gräsklippare som passar dig bäst.


Priser

Priser som du hittar på Gräsklipparguiden är det pris som vid tidpunkten för uppdateringen av webbsidan var aktuell. Vi på Gräsklipparguiden ansvarar inte för om kostnaden för produkten har ändrats. Det är upp till kunden att kolla av priset själv och andra ingående avtal innan ett köp.

Annonsera

Företagare som vill annonsera hos Gräsklipparguiden kan se våra priser och en förenklad redogörelse av annonsering på Gräsklipparguiden genom att besöka vår sida om annonsering. Välkommen att kontakta oss vid intresse av sådan. 


Samarbete

Är ni i branschen och driver en blogg eller en webbsida så hör av dig för samarbete. Vi letar alltid nya sätt att utvidga vår bekantskap med nya aktörer i branschen. Kontakta oss direkt om du vill ha ett bra samarbete med Gräsklipparguiden.


Vem står bakom Gräsklipparguiden?

Bakom Gräsklipparguiden finns människor som tycker om att sammanställa guider för att hjälpa andra. Vårt ansikte utåt är Conny Nilsson som själv har en stor trädgård. Han förstår frågeställningarna som kommer upp eftersom han själv ställs inför dem på sin egen tomt.Med vänliga hälsningar
 
Conny Nilsson
Gräsklipparguiden