, , ,

Kontakt

Gräsklipparguiden hjälper dig att hitta den gräsklippare du söker. Vi har skapat denna guide för dig som vill veta mer om gräsklippare. Vi gör allt för att länka till seriösa sidor och undvika oseriös information men vi vill uttryckligen betona, att vi på intet sätt har inflytande på innehållet i de anslutna sidorna. Därför tar vi inget ansvar för innehåll på dessa sidor och tillägnar oss inte detta innehåll. Denna förklaring gäller för alla länkar och för innehållet i de sidor, som är kopplade till våra länkar. 

Varför en Gräsklipparguide?

Gräsklipparguiden riktar sig till dig som enkelt vill finna sidor på nätet med seriös information om gräsklippare. Vi guidar dig till din nya gräsklippare men även till butikerna som har dina reservdelar. Var köper man nya delar? Vi har svaret. Du kan genom att läsa mer på Gräsklipparguiden enkelt göra ett eget beslut om vilken gräsklippare som passar dig bäst.

Priser stämmer dem alltid?

Priser som du hittar på Gräsklipparguiden är det pris som vid tidpunkten för uppdateringen av webbsidan var aktuell. Vi på Gräsklipparguiden ansvarar inte för om kostnaden för produkten har ändrats. Det är upp till kunden att kolla av priset själv och andra ingående avtal innan ett köp.

Hur kan jag Annonsera på Gräsklipparguiden?

Företagare som vill annonsera hos Gräsklipparguiden kan se våra priser och en förenklad redogörelse av annonsering på Gräsklipparguiden genom att besöka vår sida om annonsering. Välkommen att kontakta oss vid intresse av sådan. 

Hur kontaktar jag er bäst?

Du är mer än välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss via formuläret här nedan eller via vår epost info@grasklipparguiden.se. Vi säljer inga gräsklippare själva utan informerar endast om produkter mm. Vi finns för att hjälpa dig vid inköp och frågeställningar.

Kan vi samarbeta med Gräsklipparguiden?

Är ni i branschen och driver en blogg, Instagram, Youtubekanal eller en webbsida så hör av dig för samarbete. Vi letar alltid nya sätt att utvidga vår bekantskap med nya aktörer i branschen. Kontakta oss om du vill ha ett bra samarbete med Gräsklipparguiden.

Vem är er kontaktperson?

Jag heter Conny Nilsson och representerar Gräsklipparguiden och svarar på alla frågor som kommer in till oss. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till oss och hoppas att du får en fortsatt trevlig dag precis som jag skall ha.

Skicka ett meddelande

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Vår kundtjänst idag

Vi svarar inom 48 timmar

Conny Nilsson Gräsklipparguiden

Företagsinformation

Gräsklipparguiden
Brunnsvägen 23
261 93 Landskrona
Sverige
www.grasklipparguiden.se
Epost: info@grasklipparguiden.se