, , ,

OM OSS

Gräsklipparguiden kom till 2009 när vi insåg att det inte fanns någon guide om du var intresserad av att köpa en gräsklippare. En sak visste vi och det var att internet var ett växande fenomen som var lockande med alla sina nya möjligheter.

Vi hade alla själv erfarenhet av att söka efter en ny gräsklippare till trädgården. Vårt problem var att vi inte kunde hitta bra neutrala råd om vilka gräsklippare som var bra eller vad man skulle se upp med och tänka på innan köp av en ny gräsklippare.

Så smått började en tanke gro om att skapa just en gräsklipparguide online som kunde hjälpa andra människor i samma situation. Trädgårdsägare som letar efter information om gräsklippare. 

Idén var enkel eftersom vi alltid velat hjälpa sina medmänniskor på olika sätt. Här skulle dom enkelt kunna skapa sig en uppfatttning om vilken maskin som dom vill köpa till just sin trädgård. Att hitta den senaste informationen och produkterna som just dom har nytta av inför sitt val och köp.

10 år som gräsklipparguide 2019

Nästan direkt var responsen positiv och Gräsklipparguiden var något som väldigt många vände sig till för goda råd och tips innan dom köpte en ny gräsklippare.

Detta var avstampet till där vi är idag. En populär gräsklipparguide som är uppskattad och välläst online i Sverige. 2019 firade vi 10 år och vi har roligare än någonsin när vi hjälper andra.

Vår historia fortsätter med att hjälpa villatomtägare och kommuner

Vi fortsätter att hjälpa villaägare och bostadsrättsföreningar men även kommuner och deras trädgårdsavdelningar med tips & goda råd innan köp.

Det bevisar att det är uppskattat och bra att samla information innan ett köp och det skall du kunna göra här hos oss på Gräsklipparguiden.

Vi guidar inte bara er med bra information utan också var ni kan köpa er nya gräsklippare till ett bra pris. så välkommen du också.

Vi får ibland frågor om vår verksamhet och här kommer lite svar:

Har ni försäljning av gräsklippare?

- Vi säljer inte gräsklippare själva utan tipsar bara om butiker som säljer gräsklippare

Ni ger tips & råd om varierande saker vad tjänar ni på det?

Vi vill att vår sida är fortsatt välbesökt och det blir den om vi fortsätter att ge bra tips & råd tror vi. Genom reklam på Gräsklipparguiden och inköp från våra läsare via våra länkar så kan vi fortsätta att ge bra tips & råd. Våra länkar till butiker är ofta affiliatelänkar.

Flymo gräsklippare
Wheel Horse Lawn mowers
Yazoo lawn mowers
Yazoo lawn mowers

Affiliatelänkar vad är det?

Affiliatelänkar använder vi i många fall av våra hänvisningar till produkter och företag. Affiliatelänkar innebär att när ni klickar på en länk hos oss och handlar produkten, då tjänar vi en liten summa av kostnad av produkten.

För att kunna fortsätta att utveckla Gräsklipparguiden behöver vi som dom flesta en inkomst och det får vi när ett köp genomförs på några av våra länkar till produkter.

Samarbetar ni med bloggare och företag?

Vi samarbetar med olika personer och företag för att kunna ge er bra information om gräsklippare.

Vill du komma i kontakt med oss så gå in på vår sida kontakt.