HÖG UPPLÖSNING 1920x1080 MX

OM OSS

Gräsklipparguiden kom till 2009 när vi insåg att det inte fanns någon guide om du skulle köpa en gräsklippare. Vår idé är att du som letar efter information om gräsklippare skall kunna hitta det och kunna skapa dig en uppfatttning om vilken maskin som du vill köpa. 

Att hitta den senaste informationen och produkterna som just du har nytta av inför ditt val och köp. Inköp av gräsklippare kan vara rolig om man köper rätt maskin. Därför är det bra att samla information innan ett köp och det skall du kunna göra här hos oss på Gräsklipparguiden. Vi guidar inte bara er med bra information utan också var ni kan köpa er nya gräsklippare till ett bra pris.

Vi får ibland frågor om vår verksamhet och här kommer lite svar:

Har ni försäljning av gräsklippare?

- Vi säljer inte gräsklippare själva utan tipsar bara om butiker som säljer gräsklippare

Ni ger tips & råd om varierande saker vad tjänar ni på det?

Vi vill att vår sida är fortsatt välbesökt och det blir den om vi fortsätter att ge bra tips & råd tror vi. Genom reklam på Gräsklipparguiden och inköp från våra läsare via våra länkar så kan vi fortsätta att ge bra tips & råd. Våra länkar till butiker är ofta affiliatelänkar.

Företagsinformation

Gräsklipparguiden

e-post: info@grasklipparguiden.se

Affiliatelänkar vad är det?

Affiliatelänkar använder vi i många fall av våra hänvisningar till produkter och företag. Affiliatelänkar innebär att när ni klickar på en länk hos oss och handlar produkten, då tjänar vi en liten summa av kostnad av produkten. För att kunna fortsätta att utveckla Gräsklipparguiden behöver vi som dom flesta en inkomst och det får vi när ett köp genomförs på några av våra länkar till produkter.

Samarbetar ni med bloggare och företag?

Vi samarbetar med olika personer och företag för att kunna ge er bra information om gräsklippare.

Vill du komma i kontakt med oss så gå in på vår sida kontakt.