Batterigräsklippare

Gräsklippare batteriAutomatisk laddare batterigräsklippare

En batteri driven gräsklippare är praktisk eftersom du slipper kabel, bensin och olja. En viktig sak att tänka på med batteriet är om laddaren är automatisk eller inte. Automatisk laddare är att föredra. Om laddaren inte är automatisk måste man komma ihåg att ta ur batteriet när det är färdigladdat. Annars finns risken att det överladdar och förstörs. 

Batteridrivna gräsklippare jämförs från olika tillverkare.
                  

Batterier till gräsklippare

En del av märkena använder samma batteri som används till deras övriga sortiment. Det kan vara så att du kan använda samma batteri till din batteri drivna häcksax. Det underlättar alltså att följa sitt märke genom alla trädgårdsmaskiner.

Det kan vara bra att ha 2st batterier. Om det är högt gräs så kan man behöva ladda batteriet medan man klipper med det andra. Mycket praktiskt om man har en lite större gräsmatta också. Hos Batteriexperten kan du köpa extra batterier. 


Tyst gång med en batterigräsklippare

Det finns en klar fördel med en batterikdriven gräsklippare om man jämför med en elklippare - många tycker den batteri drivna är tystare än den eldrivna klipparen också.

Miljövänlig är en batteri klippare också. Inga avgaser men vid kassering av maskinen så tänk på att slänga batterierna i rätt kärl på soptippen.

Köpa batteridriven gräsklippare

tretti.se (Blandade märken)
Conrad (Blandade märken)
CDON.COM (Blandade märken)
Buildor.se (Blandade märken)

Köp nya batterier till gammal gräsklippare 

Batteriexperten  - 80% billigare batterier

Batteridriven gräsklippare 

STIHL/Viking

WOLF-Garten 

 Bosch Batterigräsklippare ROTAK

Bosch Batteri ROTAK
4990 kr
http://clk.tradedoubler.com/click?p=218477&a=2412828&g=20453736&url=http://www.tretti.se/hem-och-tradgard/grasklippare/bensingrasklippare/klippo-9667752-01