, , ,

SERVICEVERKSTÄDER I DIN STAD
HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE SOM ERBJUDER SERVICE NÄRA DIG

Stäng av adblock se erbjudande

SERVICE gräsklippare

Service på gräsklipparen är viktig. Att gå igenom och ge service till gräsklipparen ska vara en del av vardagen när man använder maskinen. Det finns ännu ingen gräsklippare som har en servicelampa som indikerar att det är dags med service som på bilar.

Alla maskiner behöver service lite då och då. Du kan göra den själv och då behöver du ibland byta olja, filter och rengöra gräsklipparen. Annars kan du lämna in den på en serviceverkstad.

Om den används med normalt slitage så bör du byta olja och filter varje 50:e timme. Kör du med högt gräs och sliter maskinen hårt så behövs det bytas olja varje 25:e timme. Tänk på att det behövs en speciell olja till gräsklippare. 

Se på vår sida "Serva gräsklipparen själv" eller så kan du kontakta en service verkstad om du vill ha hjälp.

ANNONS

Klippo gräsklippare
Husqvarna gräsklippare
Stiga gräsklippare
Gardena gräsklippare
Köptips gräsklippare

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Serviceverkstad nära dig

Generellt är det också återförsäljarna som sköter servicen. Dom är proffs på ditt märke och kan göra jobbet enkelt just därför. Behöver den repareras så har dom antagligen råkat ut för just ditt problem tidigare också. Du kan hitta en serviceverkstad nära dig genom att klicka på märket på maskinen. Ofta finns som sagt serviceverkstaden där återförsäljaren finns och därför kan du komma till en återförsäljar sida. Börja med att fråga återförsäljaren var man kan få service på din gräsklippare i så fall. Vill du serva själv och din gräsklippare har en Briggs & Stratton motor så kolla in deras webbsida. Där finns bra information.

Vi visar dig till din serviceverkstad nära dig.

ANNONS