FLER GRÄSKLIPPARE OCH MASKINER
VI TIPSAR OM GRÄSKLIPPARE OCH MASKINER TILL TRÄDGÅRDEN

ANNONS

ANNONS

FLER GRÄSKLIPPARE

Vi guidar dig till fler gräsklippare som åkgräsklippare, handgräsklippare och batterdrivna gräsklippare. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du saknar något.  
Klippo gräsklippare
Husqvarna gräsklippare
Stiga gräsklippare
Gardena gräsklippare
Köptips gräsklippare

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Åkgräsklippare

Åkgräsklippare är för glidaren som älskar att klippa gräset samtidigt som det är för människan som vill glida fram. Åkgräsklippare är bäst för riktigt stora gräsmatteytor på ett par tusen kvadrat..

Elstart på gräsklipparen

Gräsklippare med elstart är en dröm om man vill slippa att dra i snöret varje gång man ska klippa gräset. En motorgräsklippare med elstart helt enkelt.

Robotgräsklippare

Robotgräsklipparen är populär och det är inte så konstigt. När den väl är installerad så är det bara mindre underhåll som gäller. Många villägare har insett fördelarna.

Handgräsklippare

Handgräsklippare är fortfarande den mest köpta gräsklipparen. Det kan man inte tro men så är det. För en mindre yta räcker det med en handgräsklippare. Många radhusägare har insett det. Det ger motion och är miljövänligt. 

Slåtterbalk

Kommande sida. Slåtterbalk är en kategori vi även tittar närmre på och kan ge dig bra förslag på olika slåtterbalkar med kvalité. 

Elektrisk gräsklippare.

Miljövänliga elgräsklippare blir vanligare och vanligare ju starkare dem blir. Ljudnivån är lägre än en mottorgräsklippare och den luktar inte bensin. Hjälp jorden och klimatet du med. Använd en elklippare.

Batterigräsklippare

Batterigräsklippare är till den som har en mindre tomt och gärna slipper bensinen. Batterigräsklippare är tysta enkla och praktiska.

Vertikalskärare

Vertikalskärare använder många så här i början på säsongen. Vi har tagit fram några bra förslag på vertikalskärare. Titta in och se vad som finns på trädgårdsmarknaden.

Motorgräsklippare

Har du en större tomt är motorgräsklipparen ett bekvämare val, och då helst en självgående variant. Motorgräsklipparen har varit väldigt vanlig hos villaägare men håller på att bytas ut mot robotgräsklippare.

Luftkuddegräsklippare

Luftkuddegräsklippare är en dröm att klippa med. Du flyter fram på luft när du klipper och motståndet är noll. En behaglig gräsklippare helt enkelt.

Bäst i Test gräsklippare

Här har vi samlat "Bäst i test" artiklar från många olika källor. I stort sätt alla test är gjord på sommaren. Flera för några år sedan men det gör inte så mycket på sig som man tror. 

ANNONS

Grästrimmer

Gräsklipparguiden sammarbetar med Grästrimmer.se och där jobbar vi med att hålla er uppdaterade kontinuerligt med den senaste infon om grästrimmers. 

Fler gräsklippare som du söker hittar du i vårt utbud.

ANNONS